2 aug. 2012

Sommar

Jag får be om ursäkt för min inaktivitet här på bloggen men det är mycket på g just nu, Vi har haft semester och den börjar lida mot sitt slut, dock ska vi ha 2 veckor till i September så det känns ok...


 


Under semestern har vi hunnit med en hel del, vi har byggt trädäck, renoverat hela verkstaden och ska slutföra det i morgon. Sen har vi även hunnit med att göra Göteborg med en dag på universeum och en dag på Liseberg. Efter den trippen bar det av till Linköping för träff med brorsan och hans tjej, och där passade vi på att ta en dagsutflyckt till Kålmården och dagen avslutades på ett underbart tapasställe.... Så sommaren har varit fantastisk.


Anledningen till ledigheten i September är att då gifter vi oss så det är mycket planerande av bröllop just nu och framförallt tårtan :) Men även mat och dylikt.... Så vi har lite att pyssla med! Bröllopet ska gå av staplen på vackra Ellinge Slott, superfint!!!


Så nu vet ni vart ni har mig!

Kram

1 kommentar:

  1. kul med kolmården! och skönt att det finns lite mer semester att se fram emot, ska själv till spanien i september :) fin blogg :)

    SvaraRadera