21 feb. 2011

Födelsedagstårta

Hallonmousse, chokladgele (texten) och de röda pärlorna är gjorda med frukpure, agaragar och olja. Ngt direkt recept har jag inte men koka pure med agaragar och droppa med det i iskall olja, då stelnar puren till små pärlor och faller till botten, sila och pärlorna lägger sig i silen, klara att använda.
Published with Blogger-droid v1.6.7

5 kommentarer:

  1. Fint och bra tips. Är den vegan tårta?

    SvaraRadera
  2. Nej denna är inte vegan, det är gelantin och italiensk maräng i den, men den går säkert att göra Vegan om man vill....

    SvaraRadera
  3. En sån söt tårta!

    Jag har min första tävling på min blogg =)
    Tänkte att du kanske skulle vara intresserad av den ;)
    Välkommen att delta ;)
    http://sockertussen.blogspot.com/2011/02/tavling.html

    SvaraRadera