Hallonmousse, chokladgele (texten) och de röda pärlorna är gjorda med frukpure, agaragar och olja. Ngt direkt recept har jag inte men koka pure med agaragar och droppa med det i iskall olja, då stelnar puren till små pärlor och faller till botten, sila och pärlorna lägger sig i silen, klara att använda.
Published with Blogger-droid v1.6.7
Fint och bra tips. Är den vegan tårta?
SvaraRaderaNej denna är inte vegan, det är gelantin och italiensk maräng i den, men den går säkert att göra Vegan om man vill....
SvaraRaderaEn sån söt tårta!
SvaraRaderaJag har min första tävling på min blogg =)
Tänkte att du kanske skulle vara intresserad av den ;)
Välkommen att delta ;)
http://sockertussen.blogspot.com/2011/02/tavling.html
Ser god ut! Snyggt skrivet.
SvaraRaderaDen ser jätte god ut!
SvaraRadera