Så nu bjuder jag på ett recept med safftansskorpor med apelsin, vit choklad och mandel.....
100 g smör
1 g saffran
2 st ägg
2 st fint rivet skal av apelsiner
5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
1,5 tsk bakpulver
1 dl skalad och hackad mandel
1 dl grovt hackad vit choklad
-Smält smör och saffran, blanda i skalet av apelsinerna, blanda i äggen. Blanda de torra ingredienserna och vänd ihopa de med äggsmeten. Forma till 4 längder på en plåt och baka av 175 grader i ca 20 min. Dela dem och sänk ugnen till 125 grader. Torka skorporna ca 15 min tills de är torra.


Jisses vad gott det ser ut =)
SvaraRaderaJag har en tävling på min sida som jag tänkte tipsa dig om, du kan vinna ett unikt smycke =)
Och nästa vecka kan du vinna en köksassistent från OBH Nordica =)
Titta gärna förbi och var med och tävla!
Kram
/Nellie
http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling.html