Körsbärscupcake gjorde jag till konferansgästernas eftermiddagsfika igår. Eftersom jag jobbar på en ekologisk restaurang så blir det inte så mycket "pynt" när jag jobbar, och som kock, kallskänka har man inte heller den tiden att lägga ner på fina dekorationer. Dessutom betalar inte gästerna för det, utan ett paketpris så mitt stora intresse för flowerpaste och sugarpaste, blommor o dekor får jag syssla med hemma mest. Men tycker ändå dessa "muffins" blev väldigt söta och fina och det viktigaste av allt, GODA! Toppingen är en smörkräm vispad med ljus sirap och sedan tillsatte jag körsbär även där.
Idag har vi återigen gåsamiddag på jobbet och jag jobbar kväll, men är ledig i helgen så det är ok. Julbordsförberedelserna är i full gång, gjorde lite limeknäck idåg, blev goda men fastnade i formarna så fick tyvärr kasta dem :( Så tänk på det, prova lite olika formar innan ni gör för många, de vi har gjort innan har vi gjort i vita knäckformar och de fastnade inte men där ramlar formen av istället. Recept kommer lite senare...
Vad fina de blev.
SvaraRadera