24 dec. 2010

Julafton

God jul kära läsare, idag är vi framme vid det "sista" julreceptet. Ett recept som många säkert äter just idag, eller imorgon på resterna från julgröten.

Ska bli spännande idag att fina jul med lilla dottern som nu är 2 år gammal, helt tokigt och jag är spänd för hennes skull, julen är ju barnens högtid och att få återuppleva det genom henne är helt fantastiskt, trots att hon inte riktigt förstår vad som händer det här året. Men julklapparna förstår hon säkert :)


Så då kommer receptet på "Ris ala Malta":
2 dl kall kokt risgrynsgröt
1 dl vispad vaniljvisp/grädde med vanilj i

100 g färska eller djupfrysta jordgubbar eller hallon
0,5 dl socker

Blanda gröten med grädden, servera med de sockrade rårörda jordgubbarna/hallonen.


EN RIKTIGT GOD JUL PÅ ER NU, HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR JULHELG MED MASSOR AV MYS MED FAMILJ, SLÄKT, VÄNNER OCH DE NI HÅLLER KÄRA! HOPPAS NI HAR GILLAT MIN "JULKALENDER" OCH ATT NI FÖLJER MED MIG ÖVER NYÅR OCH NÄSTA ÅR MED NYA UPPDRAG OCH UPPTÅG.

JULKRAMAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar